Nugget meeting 2019

Moderator: carl runge

Nugget meeting 2019

Berichtdoor carl runge » Ma Mrt 18, 2019 11:09 pm

Het laatste weekend in september (28 en 29) wordt alweer de negende Nugget meeting gehouden en daarvoor worden jullie van harte uitgenodigd. Op vakantiepark Het Lierderholt in Beekbergen hebben we een eigen groepsveld tot onze beschikking. Het adres van de camping is Spoekweg 49, 7361TM Beekbergen. Voor meer info over de camping zie: https://www.lierderholt.nl/.

Nugget meeting
Zoals elk jaar is er geen programma. Het betreft een gewoon kampeer weekend waarbij niets moet en bijna alles mag. Veel deelnemers gebruiken de meeting voor het uitwisselen van ervaringen en het verzamelen van tips en trucs over hun Nugget. En voor wie de omgeving wil verkennen is in de buurt van Beekbergen genoeg te doen. Zie https://www.lierderholt.nl/omgeving.

Zaterdagavond gaan we samen barbecueën. Hiervoor moet je wel zelf vlees e.d., drinken en een barbecue meebrengen. Heb je geen BBQ? Geen probleem, er is altijd wel plaats op een BBQ van iemand anders. Natuurlijk is het niet verplicht om mee te doen. Zondagmorgen kunnen we nog even samen koffiedrinken.

De meeting wordt gehouden op de zaterdag en zondagmorgen maar net als voorgaande jaren is het mogelijk om al eerder te komen. Veel deelnemers komen aan op de vrijdag.

Kosten deelname
Deelnemers betalen € 12,00 voor de camper incl. deelnemers (volwassenen + kinderen + huisdieren). Dit bedrag is per overnachting en inclusief 6A stroom, douchen en WiFi.
Per persoon moet wel € 1,25 toeristenbelasting worden betaald voor elke overnachting. De kampeerkosten worden bij aankomst betaald aan de camping.

Omdat het weer in september niet altijd goed is, huren we twee tenten voor € 100,-. In tegenstellig tot de vorige jaren worden deze voor ons opgezet en afgebroken. Het bedrag voor de huur wordt verdeeld over het aantal aanwezige campers en komt dus nog bovenop de kampeerkosten die aan de camping worden betaald. Ik zal tijdens het weekend bij iedereen het bedrag ophalen.


Aanmelden
Wil je bij de meeting aanwezig zijn of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [url]meeting@nuggetforum.nl[/url]met hierin de volgende informatie:
- Naam
- Adres
- Postcode
- Woonplaats
- Kenteken camper

- De voornamen van de personen die aanwezig zijn
- Het aantal huisdieren
- Op welke dagen jullie aanwezig zijn

Wij verzamelen alle gegevens en mailen deze in een lijst door aan de camping.
Vriendelijke groeten,
Carl en Annet Runge
http://www.annetencarlrunge.nl/?page_id=50
Gebruikers-avatar
carl runge
Site Admin
 
Berichten: 352
Geregistreerd: Ma Sep 17, 2012 10:53 am
Woonplaats: Emmen

Re: Nugget meeting 2019

Berichtdoor Dennis » Ma Mrt 09, 2020 12:09 am

Goede avond,

Is de datum voor het Nugget weekend voor dit jaar al bekend?

Groeten dennis
Nugget 1995 2.5td lwb
Dennis
 
Berichten: 24
Geregistreerd: Zo Mrt 24, 2019 9:19 pm
Woonplaats: Huizen

Re: Nugget meeting 2019

Berichtdoor carl runge » Do Mrt 19, 2020 11:23 am

Hoi Dennis,

Deze houden we altijd het laatste weekend in september. Dit jaar zal dat zijn: 25, 26 en 27 september. Ik zal het binnenkort even aankondigen en de uitnodigingen versturen.
(Heb het alleen heel erg druk).
Vriendelijke groeten,
Carl en Annet Runge
http://www.annetencarlrunge.nl/?page_id=50
Gebruikers-avatar
carl runge
Site Admin
 
Berichten: 352
Geregistreerd: Ma Sep 17, 2012 10:53 am
Woonplaats: Emmen


Terug naar Nieuws en aankondigingen

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron