Moeilijk moeilijk

Algemene vragen en antwoorden rondom de Ford Nugget.

Moderator: carl runge

Moeilijk moeilijk

Berichtdoor stef » Di Okt 13, 2020 9:22 am

Hallo iedereen. Wij zijn een stel van Lommel, net over de grens bij Valkenswaard, en ik ben behoorlijk gepakt van de "oude " Nugget. Het vorige model dus van 2012/2013. Mooie strakke auto met vijf "gordel"plaatsen voor de kleindochters en ruim.
In België is het helemaal een speld dus naar de Noorderburen. Ook in Nederland zijn de adresjes schaars. Op de Duitse site mobile en via een Franse firma Reezocars (taal is een beetje behelpen) vind ik niet veel. Heeft iemand een idee waar en hoe je best zoekt? Waarschijnlijk doet niemand 'm weg voor het nieuwe model.
Voorstellen en bedenkingen zijn meer dan welkom.
stef
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Ma Okt 12, 2020 8:58 pm

Re: Moeilijk moeilijk

Berichtdoor hevala » Wo Okt 14, 2020 8:55 am

Verreweg de meeste Nuggets in Nederland worden verkocht door Van Tuyl in Herwijnen. Meestal betreft dat import van gebruikte Duitse Nuggets. Overigens is er ook in Duitsland (zoals ook in Nederland) op dit moment een run op campers. De corona crisis is hier natuurlijk een belangrijke oorzaak van. Als ik nu op hun site kijk zie ik dat de meeste Nuggets van het nieuwe type zijn. Maar ik zie dat hij ook een paar oudere heeft staan.
Ik heb zelf er één van het voorlaatste type (uit 2012); die is net iets groter. Zo kunnen wij onder het opklapdak tijdens de rit alle beddengoed laten liggen; het bed is 152 cm breed i.p.v. 140cm. Door het hoekiger zijn heb je meer staruimte in de keuken. Verduisterings gordijnen kan je met drukknoppen vastzetten. In 2019 hebben we er 5 maanden in rondgetrokken; dat ging prima. Wij willen hem dus niet inruimen voor het nieuwe model en proberen er zo lang mogelijk mee door te rijden.
Veel succes in jullie zoektocht.
hevala
 
Berichten: 77
Geregistreerd: Di Jan 21, 2014 9:54 pm

Re: Moeilijk moeilijk

Berichtdoor Wim » Vr Okt 16, 2020 7:23 am

Beste Stef, ik heb je een PB gestuurd. Wij hebben een belgische Nugget van 2012 met nog geen 22.000 km waarvan verkoop bespreekbaar is. We vinden de Nugget nog steeds geweldig maar het ontbreekt ons aan tijd.
Wim
 
Berichten: 1
Geregistreerd: Do Okt 15, 2020 7:39 am


Terug naar Algemene camperpraat

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast