Pagina 1 van 1

Yeah, we hebben er ook één....

BerichtGeplaatst: Za Sep 07, 2019 11:13 am
door Klompje
Hallo mede nuggetrijders, Wij zijn Chris en Esther en wij hebben de afgelopen 2 jaar een Nugget gehuurd voor de zomervakanties. Vooral om de bedden uit te proberen. Chris past met z'n lengte van 1.93 m niet overal in :D .
Twee jaar geleden dus voor het eerst weg naar Zweden/Noorwegen, ook met het idee om slecht weer ervaringen op te doen, want met goed weer is kamperen altijd leuk. Maar het was een hete horrorzomer, ook boven de Poolcirkel. Dus toen afgelopen zomer poging twee en weer naar Scandinavië, nu wel wat regen, storm en kou gehad. En ook dan is het prima vertoeven in de Nugget. Slapen gaat prima boven op zolder. Vorige week zagen we er een te koop staan, meteen gaan kijken en die hebben we gekocht. Volgende week gaan we haar ophalen. Via dit forum heb ik al in Duitsland een website gevonden om nieuwe bekleding en matrassen te kopen. Ze is uit 2006, ziet er mooi uit maar een beetje pimpen kan geen kwaad. Als ze er weer mooi uit ziet zal ik een paar foto's plaatsen. Groetjes Esther

Re: Yeah, we hebben er ook één....

BerichtGeplaatst: Zo Sep 08, 2019 8:29 pm
door carl runge
Welkom op her forum Chris en Esther,

Jullie hebben een camper met hoog dak gekocht of met een hefdak? Wij hebben een zelfde type en dan met een hoog dak, alleen wel uit 2004. Ons bevalt ie erg goed.
We wachen met smart op de foto's :)