Pagina 1 van 1

Hekje/kinderbeveiliging hefdak

BerichtGeplaatst: Zo Jul 07, 2019 10:33 pm
door Faab82
Hallo allemaal! Ik ben nieuw op dit forum. We hebben vorige week onze eerste Nugget (1998) aangeschaft, ik zal ‘m binnenkort even showen op de daarvoor aangewezen pagina.
Hij heeft een hefdak, waar we voorlopig zelf nog slapen, maar waar we op termijn de kinderen (nu 1 en 3) naartoe willen verhuizen. Alleen: hoe zorg je dat die kleintjes er niet afvallen? Een normaal bedhek voor een dik matras (met van die pootjes die je eronder schuift) werkt niet, daarvoor is het hefdakmatrasje te licht. Een alkoofnet heb ik al zitten googlen, maar hoe bevestig je dat aan het dak? Ik heb daar geen balk zitten en ik ga ook niet in het dak boren :o
Kortom: ik ben op zoek naar een handige (zelfmaak)tip voor een alkoofhek! Wie weet er iets?
Dank alvast!

Re: Hekje/kinderbeveiliging hefdak

BerichtGeplaatst: Ma Jul 08, 2019 2:44 pm
door Dennis
Bij de bouwmarkt verkopen ze hondennetten. Die span je normaal tussen achterbak en kofferbak. Maar kunnen wss ook wel voor het bovenbed. Wij zijn zelf ook van plan dit in onze camper te maken voor onze dochter.

Re: Hekje/kinderbeveiliging hefdak

BerichtGeplaatst: Ma Jul 29, 2019 2:21 pm
door Faab82
Dank voor je tip! Zo lang onze jongste nog overal op- en overheen klimt (ze is 1,5) gaan we zelf nog even boven slapen. Als beide kids oud genoeg zijn om te snappen dat je daar hard kunt vallen, gaan we denk ik zo’n net installeren.